Over deze site

Wie heeft deze site gemaakt?

Deze site is in elkaar geknutseld door Stijn Driessen en Steve McGill. Wij waren altijd erg benieuwd naar het laatste nieuws van en over de Brabantsedag. Zo kregen we zelf ook de behoefte om een website te maken waarop we zelf ook al het nieuws konden lezen.

Hoe werkt het?

We hebben een robot gemaakt die alle nieuwsbronnen automatisch afgaat. Vervolgens wordt de inleiding van het bericht op onze site geplaatst. Klik je op het nieuwsbericht, dan kom je bij het originele artikel terecht. Zo zorgen we ervoor dat de lezer ook het bericht van de schrijver zelf ziet.

Welke bronnen heb je op je site?

Wij kijken op de websites van de groepen, op Facebook, YouTube en op Twitter.

Hoe bepaal je of het nieuws op de voorpagina komt?

We maken een inschatting of het gevonden nieuwsbericht op de voorpagina thuishoort, of dat het specifiek nieuws is voor de groep. We doen dit door de tekst (automatisch) te scannen op bepaalde woorden.

Waarom heb je niet het nieuws van alle groepen op je site?

Als de site van jouw groep er niet bij staat, dan komt dit of omdat we de berichten niet automatisch in kunnen lezen, of omdat we niet op de hoogte zijn van je site. Wil je jouw site laten toevoegen, neem dan contact met ons op met onderstaande formulier.

Ik wil iets zeggen…

Als je het onderstaande formulier invult, dan komt je berichtje vanzelf bij ons terecht.

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

What do you think?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*